ČP v Zimním triatlonu a MČR družstev - Hlinsko

29.01.2012 20:00

 

V Hlinsku se z vítězství radoval podruhé v sezoně Pavel Jindra, který navázal na triumf z úvodního závodu v Jablonci. Ve skiareálu Rataje doběhl jako druhý Martin Hušek.

Třetí skončil Jaroslav Sláma z Botas Inkospor teamu, který tak největší měrou přispěl k zisku poháru pro mistra republiky v kategorii týmů. Společně s ním se z cenného vítězství radují i celkově čtvrtý Pavel Svoboda a Petr Svoboda ml., který dokončil závod na devátém místě. Druhé místo v kategorii týmů patří HISPORT teamu, třetí pak TJ Spartak Třebíč.

Celkový vítěz a fenomén zimního triatlonu Jindra se za ideálních podmínek držel hned od úvodu v popředí první běžecké disciplíny. Na vedoucího Miloše Smrčku ztrácel jen čtyři vteřiny a to bylo naposledy, kdy v závodě nevedl.

Ve své parádní disciplíně jízdě na kole se už ujal vedení a do cíle před sebe nikoho nepustil. V silově náročném závodě si pochvaloval hlavně ideální počasí. „Líp už nikdy nebude, absolutně ideální počasí na zimní triatlon. Minus tři stupně, sluníčko, nefoukalo, náročné kolo, lyže, fakt paráda,“ rozplýval se vítěz, který už se těší na další závod v seriálu. Ten se bude konat v sobotu 4. února v Praze Chuchli.

 

 

 

 

Výsledky:

Muži celkově: 1. Pavel Jindra 1:19:48, 2. Martin Hušek -2:35,1, 3. Jaroslav Sláma -4:04,5, 4. Pavel Svoboda a 5. Petr Vlček
Týmy celkově: 2. Botas Inkospor team (Sláma, Svoboda, Svoboda ml.), 2. HISPORT Team (Teplý, Můžíček, Novotný) 3. TJ Spartak Třebíč (Procházka, Hanáček, Března)

V kategorii rodin zvítězili domácí Petr a Pavel Svobodovi.

Kategorie štafet: Zvítězila štafeta CK MTB Maraton Hlinsko (Dvořáček, Rauchfuss, Neumann) před HK Hlinsko (Novák, Rauchfuss ml., Dykast)

Fotky najdete ve fotogalerii a výsledky na: https://www.czechtriseries.cz/results/race/145

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.