Historie článků 2010

07.08.2011 14:51

 

SOUSTŘEDĚNÍ

V TERMÍNU OD 9.3. DO 21.3. JSME ABSOLVOVALI SOUSTŘEDĚNÍ V LLORET DE MAR VE ŠPANĚLSKU. SOUSTŘEDĚNÍ SE ZÚČASTNILI. PETR SVOBODA ML., PAVEL ADEL, ZDENĚK MACHAČ, LUKÁŠ KOVAČKA A MARTIN ZÁRUBA. NAŠI MLADÍ ZÁVODNÍCI MAREK MAUER, JÁRA PEŠEK, LUKÁŠ KOPECKÝ A BÁRA STEHNOVÁ ODJELI 20.3. NAJÍŽDĚT KILOMETRY NA SLOVENSKO. VE FOTOGALERII BUDOU ČASEM PŘIDÁNY FOTKY.

 

PLZEŇ 03.- 04.04.2010

Bára Stehnová dojela na druhém místě.

 

11.04.2010 - AVE CENA NASAVRK MTB

Pavel Adel zvítězil v kategorii muži B. Jára Pešek dojel v kadetech po defektu druhý. Martin Záruba ve své kategorii 6. a Marek Mauer 10. Petr Svoboda po technických problémech nedojel.

 

25.04.2010 - RATIBOŘICKÝ MARATON

Pavel Adel dojel celkově třetí a Marek Mauer byl 4. v juniorech.

 

02.05.2010 - STALAK BIKE CUP

Peca Svoboda dojel v kategorii elite na 10. místě. Jára Pešek v juniorech 2.

 

09.05.2010 - VELKÁ CENA ČESKÉ TŘEBOVÉ

Pavel Adel zvítězil ve své kategorii. Petr Svoboda dokončil na 4. místě. Marek Mauer v juniorech 3.

 

15.05.2010 - MISTROVSTVÍ PARDUBICKÉHO KRAJE

Mistrovství Pardubického kraje v závodě jednotlivců: 
Závod se podle nás docela vydařil, ale trošku to pokazilo nefér chování některých závodníků a jejich doprovodů.


Muži Elite:
1. Lukáš Kovačka
2. Petr Svoboda
3. Pavel Adel

Junioři:
Marek Mauer

Kadeti:
Lukáš Kopecký

Kadetky:
1. Bára Stehnová
2. Denisa Kábelová

Žáci starší: 
2. Dan Mayer
3. Adam Málek

Žáci mladší:
1. Filip Stehno

 

 

HLNECKÝ DOUBLE BIKE 2010

 V hlavní kategorii mužů zvítězila dvojice z  týmu Vokolek Import ve složení Pavel Svoboda a Radek Terifaj. Na druhém místě dojela naše dvojice Pavel Adel a Petr Svoboda a jako třetí závod dokončila dvojice lyžařů z Nového Města Tomáš Kyncl a Jaroslav Sláma.

 

30.05.2010 - ČP HRADEC KRÁLOVÉ

Filip Stehno s Janem Eibischem z Plzně zvítězili v časovce dvojic v kategorii mladších žáků. V sobotu v závodě jednotlivců dojel Filip 6.

 

06.06.2010 - MERIDA BIKE VYSOČINA

Jára Pešek jel sobotní XC v kategorii kadetů a v kategorii kadetek ho doplňovala Denisa Kábelová. V neděli na 40ti kilometrové trase dojel Petr Svoboda v kategorii na 18. místě a Pavel Adel se kvůli technickým potížím propadl na 49. místo v kategorii. Denisa kábelová skončila ve své kategorii 11.

 

12.06.2010 - AUTHOR CYKLO MAŠTALE

Na 25 kilometrové trati získali Jára Pešek 2. a Mára Mauer 3. místo. Porazil je jen Skutečský kolega Patrik Ročeň.

 

12.06.2010 - SPECIALIZED SUDETY TOUR

Pavel Adel dojel na 160ti kilometrové trase v kategorii na 12. místě, Martin Záruba 18. a  Petr Svoboda  22.

 

REPORT ZE ZÁVODŮ

NA HORSKÝCH KOLECH U HLINSKA VÍTĚZILI MARTIN HORÁK A PAVLÍNA ŠULCOVÁ.

Martin Horák (Cyklomax Hradec Králové) stál na nejvyšším stupínku po letošním X. ročníku Hlinecké třicítky MTB. Horák bušil do pedálů svého horského kola jak se patří, ujel v kopcích, na lukách a v úvozech kolem městečka Hlinsko i dvěma největším pronásledovatelům, nakonec stříbrnému Luboši Němcovi a bronzovému Pavlu Svobodovi (oba Vokolek Cycling Team). Při vyhlašování výsledků podle čistého času na trati na třetím stupínku Pavla Svobodu vyměnil Tomáš Stuna (Haibike.CZ Chotěboř). Důvod vysvětluje ředitel stále populárnějšího letního závodění v této části Česka na rozhraní historických krajů, Petr Svoboda z CK MTB Hlinsko: „Kromě čistých časů dokážou naši časoměřiči s rozhodčím Jindřichem Podaným bleskově spočítat i takové výsledky, které zohlední ročník narození každého z přihlášených k soutěži. A tak dokážeme vypustit na trať závodníky s patřičnými, datem narození zohledněnými hendikepy. A vrací se nám to ve spokojenosti účastníků, každá taková změna sportovně provokuje…“ 

Kategorii žen, juniorek a kadetek na trati 20 km u Hlinska vyhrála smolařka nedávného českého šampionátu v silniční cyklistice, odchovankyně hlineckého sportu z týmu GT Czech Brno Pavlína Šulcová. Na horském kole suverénně! Na rozdíl od poslední červnové soboty, kdy si v Kyjově na kole silničním jela pro bronz za vítěznou rychlobruslařkou v pedálech Martinou Sáblíkovou a druhou, zkušenou cyklistickou olympioničkou Martinou Růžičkovou. 22letá debutantka šampionátu ČR Šulcová ujížděla dokonce mistryni světa Ladě Kozlíkové! Bohužel na kostkách 300 m před cílem spadla, odřela se. Ale houževnatá jízda téhle závodnice, která doma pečuje o dítě, zaujala i kouče Sáblíkové Petra Nováka. Že by ji přetáhnul z kol i na rychlé brusle a do sedla kultovního favorita? Až zase někdy zavítá na Hlinecko k nějaké podvečerní relaxaci s přáteli kolem Studnic, může být řeč i o tom…

 

17.08.2010

Minulý týden nás navždy opustil velikán české, ale i světové historie Radomír Šimůnek. Byla to veliká rána pro celý cyklistický svět. 
Byl velkou sportovní ikonou a vzorem který nás motivoval a  také přivedl k tomuto krásnému sportu. DÍKY Radku! :,-(

 

19.06.2010 - ŽDÍRECKÁ 24HODINOVKA

Martin Záruba vylepšil loňské druhé místo a letos zvítězil. Za závod ujel 680 kilometrů.

 

04.09.2010 - POHÁR DRÁHANSKÉ VRCHOVINY V CROSS COUNTRY

Náš nový kůň Jarda Sláma vybojoval 1. místo.

 

25.09.2010 - ŽACLÉŘSKÁ 70

Trio ve složení Pavel Adel, Petr Svoboda ml. a Jára Sláma překonali nemoc a nepřízeň počasí a skončili na 5. místě.

 

25.10.2010 POHÁR ŽELEZNÝCH HOR 2010

Naši závodníci triumfovali v celoročním seriálu silničních závodů v Železných horách. Martin Záruba zvítězil v kategorii mužů. Lukáš Kopecký vyhrál v kadetech a Bára Stehnová byla první v kategorii starších žáků.

 

25.10.2010 KOLO PRO ŽIVOT

Jára Pešek ve své kategorii  zvítězil v seriálu kolo pro život.

 

 


 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.